donderdag 24 september 2015

De herfst tag


Het is officieel herfst en het leek me daarom wel leuk om een tag te doen die helemaal in het teken van de herfst staat. De herfst is niet mijn favoriete seizoen, maar er zijn zeker wel voordelen! Net als elk andere seizoen eigenlijk!
2012

1. Wat is er zo leuk aan de herfst?
Ik kan weer ongegeneerd om 7 uur in mijn pyjama en badjas op de bank zitten. Lekker knus met een kaarsje aan, de gordijnen dicht en een lekker kopje latte macchiato! Ook vind ik de natuur altijd erg mooi in de herfst. De paddenstoelen poppen weer op en de bladeren vallen van de bomen!

2. Favoriete herfstdrankje? 
Mijn favoriet is toch wel een latte macchiato caramel, maar ook voor warme chocolademelk met slagroom mag je me wel wakker maken! Verder drink ik in de herfst en de winter ook graag thee. Als het warm weer is buiten dan doe je me daar echt geen plezier mee.

3. Favoriete geurkaars?
Ik kan niet echt een favoriet benoemen, maar ik ben dol op zoete en fruitige geuren! Op dit moment brand ik elke avond een geurkaars van de Ikea met de geur van tropische vruchten of ik zet mijn oliebrander aan met een waxmelt erin. Daar zit op dit moment een zoete en romige snoepjes geur in.

4. Beste herfst lipstick?
Ik draag in de herfst graag diepe rode en paarse tinten. Vorige week dinsdag schreef ik een review over Mon jules van L'oreal Paris en die ga ik zeker vaak dragen dit najaar!


5. Go to moisturizer?
Om eerlijk is dit eigenlijk altijd dezelfde! Eentje van de Action en ik zou meer moeten smeren, maar op dit moment doe ik het denk ik maar 2 keer per week.

6. Favoriete oogschaduw kleur? 
Dit vind ik lastig, want ik hou van zoveel kleuren! In de herfst kies ik graag voor groene tinten, aubergine, grijs en bruin. Wel merk ik duidelijk dat ik de felle kleuren wat meer links laat liggen.

7. Favoriete muziek?
Ik heb geen specifieke muziek die ik leuk vind in de herfst. Wel is Marco Borsato voor mij altijd goed.

8. Favoriete herfstoutfit?
Ik ben dol op jasjes en draag ze het liefs het hele jaar door. Ik vind het leuk om ze in de herfst te combineren met typische herfstkleuren en ik hou ervan om mijn outfit vrij neutraal te houden, maar het moet niet te saai zijn. De outfit hieronder droeg ik vorig jaar heel vaak!


2014

9. Favoriete plek? 
In huis met de kachel aan, een dekentje over, een beker warme chocolademelk met slagroom in mijn hand en een goed ruikende geurkaars aan of in het bos met mijn man foto's maken, wandelen en kletsen.


Wat vind jij het leukste aan de herfst?