dinsdag 28 oktober 2014

Spam je blog


Iedere dag komen er nieuwe blogs bij en het wordt steeds moeilijker om er als blog tussenuit te springen. Je artikelen moeten kwalitatief goed zijn en je foto's moeten mensen aantrekken om het artikel te gaan lezen. Bovenal is het belangrijk om uniek te zijn. 
Vandaag krijg je de kans om jou blog even in het zonnetje te zetten. Dus drop de link van je blog bij de comments en ik kom zeker even kijken en met mij waarschijnlijk ook anderen.


Wat is de link van jou blog? 

11 opmerkingen:

 1. Hi! Wat lief dat we dit mogen doen :)
  Ik ben Nina, een meisje dat ruim een jaar aan haar blog werkt met enorm veel liefde. Mijn blog gaat over beauty, maar ook over lifestyle en mode. Neem een kijkje <3 Liefs, Nina
  Www.ninasworldofbeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben marjolein en heb twee blogs.
  De eerste is een beautyblog, genaamd Live, Life and Dream. die dit jaar al drie jaar bestaat. Hier blog ik over beauty, lifestyle, tips, filmpjes en nog veel meer. http://live-life-and-dream.blogspot.nl

  Daarnaast heb ik ook sinds kort een tweede blog. Het kruidentuintje en op deze blog schrijf ik artikelen over alles wat met natuurlijke geneeswijzen te maken heeft. Onderwerpen als kruiden, alternatieve geneeswijzen en nog veel meer komen aan bod. http://het-kruidentuintje.blogspot.nl

  Kom zeker eens een kijkje nemen!!
  Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op www.bymarlayne.nl. Ik zou het heel lief vinden als je even een kijkje zou willen nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. AWESOME! Mijn blog is op dit moment helemaal in to the special effect makeup voor Halloween, want dat is mijn ding. :") Rijmt yo. Een Nederlandse beautyblog met iets teveel nepbloed, teveel kleur, maar wel mijn gekkigheid en de nodige reviews die vind je gewoon op http://beautykoning.com/ !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I like it! Ik ben Eilish, 20 jaar en blog op http://www.artisticstateofmind.nl Elke maandag komt er een media artikel online, series, films, muziek. Elke woensdag beauty en elke vrijdag fashion! Op za of zo extra's zoals tags plogs etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! mijn naam is Laura, en samen met mijn mede-blogster Julie run ik de website Runway World JL. Ik blog meestal over Beauty en wat meer persoonlijke artikels, terwijl Julie het meest over fashion blogt. Zo hebben we dus een goede mix tussen Beauty, Fashion en Lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi! Mijn blog is www.peachlife.nl. Ik schrijf over vanalles, maar voornamelijk over mijn leven op Curaçao :) Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een persoonlijke blog. Ik blog over al mijn passies en interesses, voornamelijk over boeken en lifestyle. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi! Mijn blog gaat over nail art en heet weeklynailart.blogspot.nl

  Ongeveer elke vrijdag of zaterdag komt er een nieuwe nail art tutorial online.
  Voor de rest van de week is het altijd verschillend wat ik op mijn blog zet.
  Hopelijk vind je m'n blog leuk!
  xx Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haii,
   Ik ga binnenkort waarschijnlijk op een andere naam bloggen. (WeHeartPolish)
   Als je je mening over die naam wilt geven kun je terecht op http://weeklynailart.blogspot.nl/2015/02/we-heart-polish.html :)

   Verwijderen