vrijdag 31 oktober 2014

Infinity woman oogschaduw quattro


Afgelopen maandag liet ik jullie al het Solo oogschaduw palette zien wat ik kocht bij de ladies night van een paar weken terug, maar dat was niet het enige oogschaduw palette wat ik kocht, want ik kocht er ook een van het merk Infinity woman. Wederom een vrij onbekend merkt!


Het oogschaduw palette bestaat uit 4 kleuren oogschaduw en die zitten in een simpel doosje. De oogschaduws bevatten per stuk 0,5 gram en het palette is 12 maanden houdbaar. Net als bij het Solo palette kan ik bij dit palette ook geen verkooppunt vinden. Ik denk dat het vooral op markten verkocht wordt.


Het palette bevat dus 4 kleuren en dat zijn:

- rood/bruin
- parelmoer crème
- goud
- blauw/donker paars

Ook zit er nog een duo spons applicator bij, maar persoonlijk gebruik ik die nooit.


Bij het maken van de swatches valt mijn mond open! Wauw wat is het pigment goed zeg. Ik vond het Solo palette al geweldig qua pigment, maar deze is wederom top en dat voor maar 1 euro!


Bij het maken van de ooglook had ik wat problemen met het pigment. De kleuren zijn zo intens. Ik bracht allereerst de rood/bruine kleur aan op mijn ooglid. Daarna pakte ik de goude kleur. Deze bracht ik iets over de rood bruine kleur aan en wel in mijn ooghoek. De paars/blauwe kleur bracht ik aan in mijn crease en tot slot plaatste ik de parelmoer tint aan net boven mijn crease en toen ben ik alle kleuren met elkaar gaan blenden.Wat ben ik blij met deze aankoop! Wederom een top pigment en de kleuren zijn ook nog eens bijzonder en goed met elkaar te combineren. Ik hoop dat ik dit merk vaker tegen ga komen op een markt en dan ga ik zeker nog meer kleurstellingen halen!


Heb jij wel eens een top product voor een prikkie gekocht op een markt? 

4 opmerkingen: