zondag 3 april 2016

Essence limited edition Wake up, spring!


De lente is begonnen en dat betekend dat er weer meer kleur in het leven komt. De nieuwe kledingcollectie's hangen alweer in de winkel en ook op make-up gebied kun je merken dat er weer andere kleuren in de schappen komen te liggen. Zo ook bij Essence! Essence komt namelijk vanaf half april tot half mei met de limited edition Wake up spring!

Deze limited edition bestaat uit 15 producten met allemaal mooie tinten. Zo vinden we bijvoorbeeld mint en abrikoostinten, maar ook lila en roze! Zoals altijd kun je weer veel verschillende producten aanschaffen voor zowel je ogen, mond en gezicht maar ook voor op je nagels of voor in je haar! Op naar de producten. 


- Twee lip potloden met een crème structuur in de kleuren rood en fuchsia - €2,39 
- Een lippenbalsem met een verzorgende werking die een subtiel roze kleurtje afgeeft - €2,39
- Een doosje met daarin een spiegeltje en een blush met een frisse abrikozen kleur - €3,39
- Drie goed dekkende eyeliner pennen in mooie subtiele kleuren namelijk mint, lila en wit - €1,99
- Een oogschaduw palette met een duo applicator en 5 glanzende oogschaduw kleuren in het roze en zilver/wit - €3,59
- Een jumbo highlighter pen. Deze is geschikt voor meerdere plekken op je gezicht en hij is makkelijk te blenden - €2,89


- Een kwast gemaakt van synthetische vezels om je blush mee aan te brengen - €2,99
- Een setje van twee haarspeldjes met een bloem erop - €1,59
- Een nageltool om de mooiste nail arts mee te maken - €2,59
- Nagelstickers met vrolijke lente afbeeldingen - €1,39
- Twee setjes met drie nagellak potjes. De kleuren liggen dicht bij elkaar waardoor je er een mooi ombré effect mee kan maken op je nagels - €3,99 


Ik vind het een hele mooie collectie die goed aansluit bij het seizoen! Ik heb eind maart in Duitsland al de abrikooskleurige blush kunnen scoren en daar komt woensdag een review van online. Ook was ik van plan om het paarse nagellak doosje te kopen, maar die vond ik in de winkel toch tegenvallen. Zodra de collectie in Nederland in de schappen ligt dan koop ik het oogschaduw palette nog. Deze was in Duitsland helaas al uitverkocht.


Welke producten ga jij inslaan?