vrijdag 22 april 2016

Baby outfit Jenoah en Selena


 Als er iets is wat wij leuk vinden dan is het wel kleding shoppen voor ons kind! Ze hebben dan ook een kast vol waar we vele combinatie's mee kunnen maken! Iedere keer is het weer leuk om wat nieuws te bedenken van stoer tot wat liever en van neutraal tot fleurig. Gisteren besloten we de outfit vast te leggen en vandaag showen we de outfit van Jenoah en Selena.

De outfit van Jenoah:


Jenoah heeft een spijkerbroek aan van Baby bleu. Deze kocht ik voor €7 bij de Ter stal tijdens de vaste klanten avond. Dit is een maatje 80. Hij zit nog wat ruim, maar daar groeit hij nog wel in. Zijn knietjes zijn een beetje vies van het buiten spelen, maar ach... dat hoort erbij! De sokjes die hij aan heeft zijn ook van de Ter stal.


Daarbij draagt hij een polo truitje van de H&m. Deze is in maat 74. Hij past nog net dus zodra hij uit de was is krijgt hij hem weer aan. Daaronder heeft hij een basic witte romper van de zeeman aan. 

En dan nu de outfit van Selena: 


Selena draagt een broekje van de Prenatal in maat 56. Deze heb ik als kraamcadeau van Jantina gekregen en hij is wit van kleur met licht roze stippen! Makkelijk te combineren en ik ben blij dat ze hem nog past. De slofjes die je ziet zijn van de Hema en ook dit is een kraamcadeau geweest. Ik heb hier ook de bijpassende shirtjes bij in maat 50 en 62 en het broekje in maat 50, maar om eerlijk te zijn vind ik het veel leuker om andere combinatie's te maken en het niet helemaal te laten matchen! Onder de slofjes zitten witte sokjes van de Zeeman zonder print.


Het shirtje wat ze aan heeft is een maat 62 van de Zeeman en deze koste €2,49. Er staat een zeepaardje op waar glitters overheen zitten en ernaast staat met witte letters het woord LOVE. Onder het shirt draagt ze een romper met korte mouw van de Hema in maat 62/68. Deze heb ik van mijn vader gekregen en is nog van mijn zusje geweest! Op haar hoofd draagt ze een haarbandje van de Prenatal met roze stippen. Ook dit was een kraam cadeau van Jantina.


Van welke stijl hou jij bij je kindje?