maandag 13 juli 2015

Zwangerschap week 15


In week 15 van de zwangerschap was ik op vakantie. Samen met mijn man een weekje kamperen. Ik voelde me wel goed. Ik was een stuk minder misselijk en heb ik slechts een keer overgegeven. Wel kreeg ik helaas last van maagzuur.

Het kamperen is eigenlijk wel goed bevallen. We twijfelden eerst of we wel op vakantie zouden gaan omdat ik toch behoorlijk misselijk was steeds, maar besloten toch te gaan. We hebben een bos plaats geboekt in de schaduw en met niet teveel mensen om ons heen zodat ik in de ochtend rustig kon opstarten.

Gelukkig heb ik weinig last van misselijkheid gehad en zelfs het poetsen van mijn tanden ging zoals het hoort te gaan en niet met allemaal kotsneigingen. Op de laatste dag heb ik nog wel overgegeven, maar dat was ook de enige keer, dus ik ben blij! Wel merkte ik dat ik toch wat sneller moe ben dan normaal. Ik ben een avond al om 7 uur naar bed gegaan, maar de dag ervoor hadden we 60 km gefietst, dus het was ook wel een beetje logisch. Wel kreeg ik last van twee kwaaltjes waar ik minder blij mee ben. De ene zijn aambeien en de andere is maagzuur. Gelukkig alleen in de avond, maar wel erg vervelend.


Volgende week gaan we de babykamer en de kinderwagen bestellen! We weten nu welke we willen en het zijn deze geworden:

http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=65018&groep_id=30258&merk=30266
http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=71841&groep_id=27528&merk=27536

We hebben deze week niet heel veel voor de baby gekocht. Wat we wel hebben gekocht gaan jullie zaterdag zien. Wel wordt ik blij van de sale die overal ligt, maar ik wil het geslacht nog eeven afwachten en dan ga ik los!


Wanneer heb jij de babykamer en kinderwagen besteld?