maandag 6 juli 2015

Zwangerschap week 14


Week 14 van de zwangerschap zit er weer op! Ik voelde me deze week eindelijk wat beter en kreeg een heleboel baby/kinderspullen van mijn vader en mijn vrouw! Ik vond de hitte maar moeilijk te verdragen en sliep heel weinig.


Op zondag zijn we voor Vaderdag bij mijn vader geweest! Ik heb eerder al een heleboel kinderkleding van hun gekregen en nu kreeg ik weer een hele lading mee. Deze keer was het geen kleding, maar vooral uitzet dingetjes en speelgoed! Dit is van mijn zusjes geweest en ik ben er heel blij mee. Mijn jongste zusje van 3,5 vroeg of de baby er al uit was. Ik legde uit dat dit rond het vuurwerk zal gaan gebeuren en dat het nog wel even duurt. Heel wijs antwoordde ze dat zij ook lang bij mama in de buik had gezeten. Alsof ze er alles nog vanaf wist!


Op dinsdag had ik een afspraak voor de Intake bij de verloskundige. Ze luisterde met de doptone even naar het hartje en de kleine ‘zwom’ er druk bij weg! Grappig om te horen! De intake verder verliep prima, maar met sommige vragen had ik het wel moeilijk. Wat willen ze veel weten zeg! Gewapend met een pakket vol met informatie ging ik weer terug naar huis. Over 4 weken heb ik weer een afspraak.

Donderdags maakten we een afspraak voor de geslachtsbepalende echo! Binnenkort komt hier ook een artikel over online. Op 15 juli krijgen we het te horen! Snel en mega spannend ondanks dat het ons niet uitmaakt welk geslacht de kleine heeft.

Voor de rest was het vooral een vermoeiende week. Het misselijk zijn en overgeven wordt minder, maar is helaas nog wel aanwezig. Door het warme weer heb ik veel moeite met in slaap komen en als ik dan eenmaal in slaap ben dan wordt ik binnen een paar uur ook alweer wakker. Verder doe ik het maar rustig aan. Veel anders kun je met 34 graden ook niet doen. 


Hoe heb jij de intake bij de verloskundige ervaren?