woensdag 6 januari 2016

Wibra oogmake-up remover pads


Een jaar geleden had ik de oogmake-up remover pads van Wibra standaard in huis. Ik gebruikte ze standaard voor het verwijderen van swatches en mijn make-up. Helaas kon ik ze daarna niet meer vinden en moest ik een vervanger zoeken. Dit is niet echt gelukt en gelukkig kwam ik ze in november eindelijk weer tegen en aangezien ik ze zo fijn vind besloot ik dit met jullie te delen!


De make-up remover pads zitten in een blauw doosje van plastic en bevatten in totaal 30 pads. De pads worden beschermt door een wit afdek dingetje zodat je zeker weet dat je pads nog niet geopend waren voor aanschaf en dit voorkomt ook uitdroging. Op de verpakking staat een houdbaarheidsdatum van 3 maart 2017 en zodra ze geopend zijn zijn ze nog 6 maanden goed volgens de verpakking.


De oogmake-up remover pads bevatten een olie achtig laagje en de pads hebben een bobbeltjes structuur waardoor ze vuil en make-up makkelijker verwijderen. De olie zorgt voor een milde reiniging en een zachte huid en zijn ook geschikt om waterproof make-up te verwijderen.


Dan de werking! Swatches halen deze pads in een keer weg, maar door de olie laag is het wel zo dat je daarna geen nieuwe swatches op dezelfde plek meer kan maken, want dan gaan ze glijden. Ook het verwijderen van make-up gaat super en ik hoef maar een pad per keer te gebruiken!

Deze pads zijn te krijgen voor €0,79 bij de Wibra.


Hoe verwijder jij je make-up?