dinsdag 5 januari 2016

Doelen 2016


Vorige week donderdag kwam er een artikel online waarbij ik terug blikte op mijn doelen van 2015. Helaas is 2015 niet gelopen zoals ik gehoopt en verwacht had, maar een nieuw jaar geeft nieuwe kansen en daar horen natuurlijk nieuwe doelen bij!

Aangezien ik de doelen van 2015 allemaal niet gehaald heb gaan deze mee naar 2016. Verder heb ik eigenlijk geen andere of nieuwe doelen.

+/- 35 kilo afvallen: 
Vorig jaar was dit nog 20 kilo, maar aangezien ik woensdag ben bevallen zijn het wat meer kilo's die ik wil verliezen. Ik heb een heel afval plan gemaakt met gewichten voor 2016 en de bedoeling is dat ik mijn doel op 31 december gehaald heb. Dit ga ik onder andere doen door 10 weken lang een boek te volgen en daarna wil ik het zelf gaan proberen, maar mocht ik te weinig afvallen dan pak ik gewoon weer een boek erbij. Ook wil ik meer gaan bewegen!

Meer artikelen per dag posten: 
In Januari zal er nog gewoon 1 artikel per dag online komen, maar vanaf februari staat er een verandering te gebeuren! Over hoe of wat breng ik jullie tegen die tijd op de hoogte.


Eigen domein kopen:
In dit artikel vertelde ik al dat het de bedoeling is dat ik straks niet meer ga werken en ik hoop dat ik mijn blog groter kan krijgen en daar hoort eigenlijk wel een eigen domein bij. Zoals het nu lijkt gaat dit in maart gebeuren.

Blog laten groeien:
Ik hou van doelen stellen en heb voor mezelf een hele lijst met volgers en bezoekers doelen voor 2016 gemaakt. Ik ga hier hard voor aan het werk en ben benieuwd of ik het ga halen!

Meer genieten van het leven:
Je leeft maar een keer en nu ben ik nog jong. Ik wil meer leuke dingen doen met Carlo en met de kleine. Ik wil dingen van het land zien en er samen op uit trekken en zijn bij de mensen van wie ik hou!

Productiever zijn: 
Ik vul mijn dagen veel te veel met dingen die niet belangrijk zijn en dat moet maar eens klaar zijn. Ik ga de computer vaker uitzetten en minder op mijn luie gat zitten.


Wat zijn jou doelen voor 2016