maandag 18 januari 2016

Mijn leven in beeld week 2 Wandelen en Selena


De afgelopen week heb ik nog niet zoveel foto's gemaakt als ik zou willen, maar het zijn er toch weer zes! Deze week stond helemaal in het teken van Selena en alles wat daar bij komt kijken! Gelukkig vinden we nu steeds meer onze draai en begint er ook ruimte te komen voor andere dingen.


- Dinsdags schrijf ik een artikel over het geboortekaartje. Dit artikel kwam woensdag online. De grote nijntje knuffel kregen wij als kraamcadeautje!
- Dinsdag avond lig ik al heel vroeg in bed. Selena slaapt s'nachts nog steeds erg slecht. Na lang met haar gezeten te hebben viel ze eindelijk in slaap, maar helaas was ze daarna ook snel weer wakker. Toen mijn Carlo om 8 uur thuis kwam van school nam hij Selena mee naar beneden. Zo kon ik een beetje bijtanken.


- Maandag heb ik een pyjama dag. Ik lig lekker onder de dekens op de bank, slaap wat bij en kijk wat series!
- Zaterdag brengt de postbode een pakketje langs. Het blijken schoentjes te zijn die ik heb gekregen van mijn werk voor de geboorte van Selena. Super leuk!


- Woensdag mag ik eindelijk de eerste keer naar buiten. Samen wandelen we naar de stad. Helaas begint het te regenen waardoor het een beetje in het water valt
- Vrijdag ga ik weer wandelen. Deze keer met een witte wereld om me heen.


Hoe was jou afgelopen week?