woensdag 14 oktober 2015

W7 skin fresh foundation Cameo beige


Mijn lade met foundations  begon wat leeg te raken en daarom besloot ik een nieuwe te kopen en aangezien mijn trouwe fijne foundations allemaal uit de schappen zijn gehaald kocht ik een foundation die ik nog niet eerder geprobeerd heb! Het is de W7 Skin fresh foundation geworden in de kleur Cameo beige!


De foundation zit in een glazen flesje en het flesje bevat in totaal 30 ml wat een normale hoeveelheid is. De foundation is na openen 12 maanden houdbaar. De uitstraling van het flesje is strak en met blauwe details. Zo is de tekst helemaal in het blauw en zwart gedrukt en ook de dop is blauw van kleur. Over de dop zit een huls van plastic en deze is dichtgeplakt. Zo weet je dat een ander hem nog niet gebruikt heeft en dat is wel zo hygiënisch. Helaas zijn de plakresten wel zichtbaar nadat je de sticker hebt verwijderd. Op mijn hand ziet de foundation er goed uit. De substantie is niet heel dun en de kleur lijkt me iets te oranje, maar ik ben erg benieuwd naar hoe dit op mijn gezicht gaat zijn!


Gezicht zonder make-up:

Zoals je kunt zien heb ik last van donkere kringen bij mijn ogen en ook mijn wangen zijn wat onrustig en rood van kleur.


Gezicht met alleen de foundation: 

Ik vind het resultaat mooi. De dekking is goed en de foundation trekt goed in mijn huid. Wel vind ik de kleur niet helemaal goed matchen omdat hij iets oranje uitpakt, maar heel storend is het niet.


Ik vind het een fijne foundation met een goede dekking en hij blijf lang mooi zitten. De foundation is te koop bij de Op=op voordeelshop en er zijn in totaal 5 tinten te krijgen. De foundation kost 5 euro, maar bij aankoop van 3 producten van dezelfde prijs betaal je slechts 12 euro!


Wat is jou indruk van deze foundation? 

3 opmerkingen:

 1. Die verpakking deed mij meteen denken aan foundation van Maybelline. Fijn dat deze jou zo goed bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het verschil van kleur met je huidstint is zo op de foto haast niet zichtbaar, Hij is echt heel erg mooi en zeker als je hiervoor gebruik maakt van de mooi aanbiedingen van de Op=Op shop, lekker betaalbaar voor elk portomoneetje.... fijn artikel om te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het resultaat er goed uitzien, de foundation ziet er niet zo oranje uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen