zondag 18 oktober 2015

W7 Catwalk complexion compact powder Translucent


Afgelopen woensdag liet ik jullie al de Skin fresh foundation van W7 zien en vandaag is het tijd voor een ander product van dit merk. Namelijk de Catwalk complexion compact powder in de kleur Translucent.


De poeder zit in een doosje met rode details en hij bevat in totaal 7 gram poeder en is 18 maanden houdbaar. Het doosje is van plastick en heeft een vrij goedkope uitstraling. Persoonlijk vind ik het ook wel erg rood en de letters wat te grof.


De poeder is in het echt een stuk donkerder dan op de foto's, maar helaas wil deze camera dat niet heel goed vastleggen.


Onderin het doosje zit een extra vakje met een spiegeltje en een sponsje waarmee je de poeder bij kan werken! Voor veel mensen handig, want zo kun je onderweg altijd even een touch up doen! Persoonlijk neem ik nooit poeder mee onderweg, want ik ben veel te bang dat hij breekt in mijn tas!


Op de swatch komt de juiste kleur van de poeder wel naar boven en zoals ik al vertelde is hij dus vrij donker! Ik ben benieuwd of hij niet te donker gaat zijn op mijn gezicht, maar in de winkel kon ik hem swatchen en toen leek het een goede match.


Mijn gezicht met foundation en concealer.


Met de poeder erover heen! Qua kleur zie ik eigenlijk geen verschil en de dekking van de poeder is prima. Wel vind ik dat hij een wat poederig effect geeft wat het snel onnatuurlijk maakt.


Ik vind het een fijne poeder mits je hem gedoseerd aanbrengt. Anders geeft hij een cakey efect en dat wil je natuurlijk niet!

Deze poeder is te koop bij de op = op voordeelshop voor 5 euro! Vaak hebben ze ook extra deals dat als je 3 producten van dezelfde prijs koopt dat je extra korting krijgt!


Welke poeder gebruik jij op dit moment?