zaterdag 3 oktober 2015

W7 10 out of 10 oogschaduw palette


Ik heb drie paletten in de mijn stash van de W7 In the serie en dat zijn alle drie prachtige paletten. Toen ik een tijdje terug een ander soort palette zag bij de op = op voordeelshop besloot ik hem mee te nemen! Zou dit net zo'n pareltje zijn?


Het palette bestaat uit in totaal 10 verschillende oogschaduw kleuren en deze wegen elk 1 gram. Het doosje is van plastic en bevat aan de voorkant twee doorzichtige vensters zodat je de kleuren goed kunt zien. Op de voorkant staat het merk en de naam van het palette gedrukt met witte letters. 

Op de achterkant zit een sticker met daarop de ingredienten e andere informatie. Het palette is 18 maanden houdbaar. Dit is niet heel lang voor oogschaduw, maar mijn ervaring is dat je het na die periode nog prima kan gebruiken. Het palette kost los €4.99, maar je krijgt vaak meer voordeel als je drie producten van dezelfde prijs koopt. Ik combineerde hem met een poeder en een foundation waardoor de prijs van elk product zakte naar 4 euro. 


De 10 oogschaduws zitten in pans die ongeveer zo groot zijn als een twee euro munt. De oogschaduws hebben allemaal een glinsterende finish en zijn goed met elkaar te combineren. De kleuren die erin zitten zijn wit, grijs, blauw, bruin, roze en lila. Ook zitten er nog twee duo spons applicators bij.


De swatches: Ik maakte eerst swatches van de bovenste rij en was behoorlijk teleurgesteld door het resultaat. De oogschaduws geven een mooi glimmend effect bij, maar waar is de pigmentatie? De enige kleur die een beetje goed uit de verf komt is de donker grijze!

Gelukkig wordt ik van de onderste rij een stukje blijer! De bruine tinten en lila tint zijn qua pigment prima en de andere twee kleuren zijn qua kleur niet heel intens, maar wel leuk als highlighter. Ook hierbij is het glimmende efect goed te zien.

De ooglook: Ik bracht drie kleuren uit het palette aan. Op mijn bewegende ooglid bracht ik de lila kleur aan en in mijn crease de middelste crème/bruine kleur van de tweede rij. In mijn ooghoek kun je de goud bruine kleur zien. Helaas heb ik vrij veel last van fall out tijdens het maken van de ooglook.

Helaas.. Het had zo mooi kunnen zijn, maar wat vallen de kleuren tegen! De swatches van de tweede rij gaven me nog wel wat hoop, maar eenmaal op het oog blijft er van de lila kleur niks over en de bruine tint is ook niet geweldig.


Nee dit palette kun je beter in de schappen laten liggen en dan raad ik je aan om de In the paletten toe te voegen aan je mandje!


Welke producten van W7 vind jij aanraders? 

1 opmerking:

  1. Jammer dat deze palette erg tegenvalt, het pigment ziet er inderdaad niet zo goed uit :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen