donderdag 12 februari 2015

Kruidvat Betty brush


Ik heb altijd 3 haarborstels in gebruik. Ik heb een kleintje in mijn tas zitten, een grote bij de wastafel en nog een grote op de beauty kamer. In november sneuvelde een van de grote borstels en in januari kocht ik eindelijk een nieuwe! De Betty brush van de Kruidvat.

De reden dat ik voor deze borstel koos was vooral de prijs. Hij was normaal €7,99 en nu dik afgeprijsd waardoor hij nog maar €2,50 was.

De vorm van de borstel is anders dan die van de meeste borstels. Hij is zwart en heeft een soort golvende vorm met uitsteeksels van plastic. Op de bovenkant staat een logo met de naam. Ik heb al meerdere positieve reviews over zulk soort borstels gezien en dat maakte me erg nieuwsgierig.


De borstel is ontwikkeld door top kappers en zowel op droog als nat haar te gebruiken. Je gebruikt de borstel om je haar te ontklitten en tijdens het borstelen heb je minder kans op haar uitval of om je haar te beschadigen. Hij is ook te gebruiken als je hair extensions hebt.

Toen ik de borstel voor het eerst gebruikte vond ik dat de stekels vrij hard waren en zelfs iets wat pijnlijk, maar hij deed zeker goed zijn werk. Mijn haar was helemaal klitvrij en normaal moet ik nog wel eens mijn best doen om dat voor elkaar te krijgen. Nu ging dat heel makkelijk!


Ik heb de borstel nu zo'n drie weken in gebruik en mijn mening is niet echt veranderd. Hij maakt mijn haar heel makkelijk klitvrij, maar de haren zijn wel heel hard. Nu heb ik niet echt een gevoelige hoofdhuid, dus ik kan het wel hebben, maar als je dat wel hebt is het zeker geen aanrader.


Hoeveel borstels gebruik jij?