maandag 9 januari 2017

Mijn leven in beeld week 1 Sneeuw, sale shoppen en verjaardag vieren


De eerste week van het nieuwe jaar was een week waarin ik last kreeg van opruimwoede! Ook ging ik weer keer winkelen en ik kocht vooral veel voor Selena. In het weekend gingen we naar de broer van Carlo en zijn vrouw en op zondag kwam er een groot deel van de familie van Carlo voor Selena haar verjaardag!
Maandag:

- Selena loopt tegenwoordig overal achter. Het begon bij de babywalker, toen de loopauto, toen de Ikea spiraal met blokjes en nu kaapte ze het opstapje uit de keuken.
- Er is een review online gekomen van de P2 Jade dimension oogschaduw
- S'avonds kijk ik naar Utopia en Gtst zoals bijna elke doordeweekse dag! Zo gezellig met de kerstboom erbij.

Ik ben s'ochtend al om half 7 uur de veren en ga meteen druk bezig met blogs bezoeken, het Elle forum lezen en Youtube filmpjes kijken. Rond kwart over 8 wordt Selena wakker en nadat we samen hebben ontbeten en ons hebben aangekleed loop ik naar de supermarkt. Bij de Ah zijn er weer hamsterweken, dus ik sla flink in. Ik ruim thuis de boodschappen op en ga daarna meteen door naar mijn moeder om haar een gelukkig nieuwjaar te wensen. We drinken gezellig een bakkie thee en rond half 12 ga ik weer naar huis. Na de lunch gaat Selena naar bed en ik ga aan de slag in het huishouden en met dingen voor mijn blog. Als Selena s'middags weer wakker is rommelen we wat aan in huis en ineens stond mijn kleine meisje voor het eerst los! S'avonds kijk ik de series die ik elke avond kijk (Utopia en Gtst) en daarna kruip ik achter de computer. Ik doe wat dingen voor mijn blog en kijk een deel van helemaal het einde.

Dinsdag:- Ik kocht bij de Hema deze leuke trui met konijntjes voor maar 5 euro en bij de Zeeman zag ik dit leuke jasje voor 3 euro.

Rond zes uur ben ik al wakker en ik start rustig op met wat blogs lezen en wat artikelen tikken. Om kwart over 8 ga ik naar boven en ga ik bezig met de was en wat kleding uitzoeken. Na een half uurtje haal ik Selena uit bed en als we beide aangekleed zijn gaan we richting de stad. Ik had gelezen dat de Sale was begonnen bij de Zeeman en sloeg daar goed in. Als ik weer thuis ben is het alweer tijd voor de lunch. Tijdens Selena haar middagdutje werk ik aan mijn blog, kijk ik naar Rtl gemist en Youtube en bel ik met mijn moeder. In de namiddag heb ik Selena haar kledingkast opgeruimd en dingen in het huishouden gedaan. S'avonds kijk ik tv en doe ik dingen voor mijn blog.

Woensdag + donderdag


- Selena's outfit van de dag
- Lieve luie Bols
- Selena eet geen groente uit potjes en binnenkort schrijf ik daar een artikel over.
- Pretbekkie!
- Mooie quotte's die aan de kachel in de beautykamer hangen.

Over deze dagen kan eigenlijk maar weinig vertellen. Ik stond woensdag op en had zo'n zin om druk bezig te gaan. Ik heb woensdags dan ook een hele planning gemaakt in Wunderlist voor mijn blog en donderdag ben ik bezig gegaan met dingen voor mijn blog zoals foto's maken en artikelen!

Vrijdag:

- Sale jurkje van de Hema voor 6 euro per stuk.
- Bij de C&A hing een rek vol kleding voor maar 1 euro per stuk. Ik nam o.a. deze drie shirtjes mee. Wat ik verder kocht zien jullie binnenkort in een shoplog!

Selena heeft wat last van tandje die doorkomen en slaapt daardoor wat onrustiger. Om half 6 ligt ze te huilen in bed, maar gelukkig slaapt ze nog even verder en ik ook! Om zeven uur gaat mijn wekker af. Ik maak me klaar en rond kwart voor 8 maak ik Selena wakker. Ze krijgt haar bordje pap en ik maak haar klaar om de deur uit te gaan. Mijn moeder moet naar de kaakchirurg toe in het ziekenhuis en we plakken er een dagje shoppen aan vast. We hebben veel gekocht en lekker geluncht en zijn pas rond half 4 thuis. Eenmaal thuis geef ik Selena haar fruit en wat te drinken en daarna ruim ik wat op in huis en ik maak wat foto's van mijn aankopen. Hier kunnen jullie binnenkort ook een shoplog van verwachten! Als Selena s'avonds op bed ligt ga ik mijn vaste serie's kijken op de bank en ondertussen komt er iemand langs om ons tv meubel op te halen. Deze staat al maanden ongebruikt in de woonkamer en nu is hij eindelijk verkocht! Na gtst duik ik achter de pc. Ik tik wat blogs en kijk ondertussen wat serie's.

Zaterdag:


- Selena speelt met haar Vtech dierendraaitol die ze kreeg voor Sinterklaas! Binnenkort komt hier een review van online.
- Foto's maken in de sneeuw!
- We gaan thee drinken bij de broer van Carlo. Als we aankomen zijn hun buiten met de kinderen aan het sleeën! Dat moet Selena natuurlijk ook even proberen!
- S'avonds gaat Selena lekker in bad.

Het is weekend. Carlo is gezellig vrij en we starten rustig op. Als ik beneden uit het raam kijk zie ik dat het gesneeuwd heeft. Prachtig al dat wit buiten. Na het ontbijt stap ik onder de douche en daarna gaan we de deur uit. We maken buiten wat foto's in de sneeuw met Selena en daarna rijden we naar de broer van Carlo om thee te drinken. Mijn schoonzusje had ook nog kleding, 3 houten puzzels van Bumba, een Woezel en Pip blokkenkar en een fietsje van Pukylino voor Selena. Ik ben er echt heel blij mee. Als we weer thuis zijn eten we een broodje en daarna gaat Selena op bed en ik werk wat aan mijn site. Na een uurtje is ze er wel weer klaar mee en we gaan boodschappen doen. Morgen komt de familie van Carlo voor Selena haar verjaardag, dus er moet een hoop komen. Aan het eind van de dag ga ik bezig met spullen op marktplaats zetten. Ik ben druk bezig met opruimen en alles wat ik niet meer nodig ben kan verkocht worden. S'avonds gaat Carlo naar zijn vader, dus ik ben lekker alleen thuis. Ik tik wat artikelen en kijk ondertussen Rtl gemist!

Zondag:


- Mijn trots
- Carlo bakt in de ochtend verse appeltaart!
- Cadeautjes uitpakken
- Selena is goed verwend

S'ochtends ben ik eerst druk bezig met mijn site terwijl Carlo een appeltaart staat te bakken. Rond half 11 gaan we samen hard aan de slag om het hele huis aan kant te krijgen, want een groot deel van de familie van Carlo komt om de verjaardag van Selena te vieren. Selena is weer goed verwend en het was erg gezellig. S'avonds ben ik gesloot en ik doe nog wat voor mijn blog, maar verder doe ik het rustig aan!


Heb jij de afgelopen week ook zo genoten van alle gezelligheid?
Gerelateerde artikelen: