zaterdag 21 januari 2017

Dreumes outfit: Let's fly away


Vorig jaar vond ik de voorjaarscollectie van de Hema echt super! Ik kocht 2 jurkjes, een jumpsuit en een broekje uit de 'bloemen' lijn in allerlei verschillende maten. In de zomer droeg Selena de jumpsuit en deze had dezelfde print als het broekje wat ik vandaag ga laten zien.


De outfit:

Shirt: C&a
Broekje: Hema
Romper: Zeeman
Sokjes: Primark

Het broekje is een maat 74 en ik had gehoopt dat Selena hem rond september aan kon, maar helaas bleek dat toen nog niet het geval. Persoonlijk vind ik het wel echt een zomers broekje, maar dat is het risico van dingen op de groei kopen. Ik vind het best lastig om dit broekje te combineren en Selena heeft hem regelmatig met een mintgroen shirt aangehad, maar deze keer combineerde ik hem met een wit shirt met een roze print van een roze konijntje wat aan het dansen is. Het konijntje draagt een rokje van tule wat op het shirt bevestigd is.

De prijs van het shirt weet ik niet meer precies, maar volgens mij was dit zo'n €4,50, het broekje kocht ik in de Sale voor 4 euro, de romper koste €0,99 en de sokken kwamen uit een setje, maar waren denk ik maximaal 50 cent per paar. De outfit heeft bij elkaar dus zo'n 10 euro gekost.

koop jij ook vaak kleding vooruit?
Gerelateerde artikelen: