maandag 9 januari 2017

Review Balea smoothie deodorants yuzu/acai & citroen/vanille


De laatste keer dat ik met Carlo in Duitsland was kocht ik vier producten bij de Dm uit de smoothie lijn van Balea. Dit waren twee douchegels en twee deodorants en vandaag vertel ik jullie wat ik van de deodorants vind.De verpakkingen van de deodorants hebben een vrolijke uitstraling. Ik krijg hiervan spontaan weer zin in het voorjaar. De bussen bevatten in totaal 150 ml product en je brengt de deodorant aan doormiddel van een spuitsysteem.


De gele variant ruikt naar citroen en vanille en dit maakt hem fris, maar ook zoet van geur. De eerste twee uur na het opspuiten is de geur duidelijk aanwezig en ik vind hem heerlijk, maar wel erg sterk waardoor ik moet oppassen met welk parfum ik hem combineer. Helaas wordt de geur na twee uur wat zurig en hierdoor lijkt het net alsof je een zweetgeur bij je draagt. Niet echt prettig dus!

De groene variant ruikt naar yuzu en acai bes en is vooral fris en fruitig van geur. Deze is na het opspuiten veel minder sterk, maar nog steeds wel goed aanwezig. De geur blijft door de dag heen aanwezig en na een uurtje of 8 ruik ik hem zo goed als niet meer.


De smoothie deodorants zijn voor €0,95 te koop bij de DM in Duitsland


Koop jij wel eens beautyproducten bij de DM in Duitsland?
Gerelateerde artikelen: