woensdag 25 januari 2017

Catrice Nude illusion foundation 01 Nude Ivory


Ik ben dol op de foundations van Catrice. Ze zijn goed te betalen en ze werken erg goed voor en op mijn huid. Nu is er alleen een groot nadeel! Catrice vernieuwd twee keer per jaar hun make-up schap en hierdoor gebeurd het regelmatig dat mijn favoriete foundation verdwijnt en ik weer opzoek moet naar een vervanger. Vandaag review ik de Nude illusion foundation die al een tijdje in de schappen van Catrice te vinden is.


De foundation zit in een glazen flesje hij is in vier verschillende tinten te krijgen en ik koos voor de lichtste. Deze heet 010 Nude Ivory.


Het flesje bevat in totaal 30 ml foundation en hij is 12 maanden houdbaar. De foundation is dermatologisch getest.

De foundation heeft een lichte dekking en geeft een stralend effect met een iets wat matte finish. Er zittten UVA en UVB filters in die je huid beschermen tegen de zon.


De foundation komt uit het flesje doormiddel van een pompsysteem. Persoonlijk vind ik dit altijd erg prettig, want zo kun je makkelijk de hoeveelheid bepalen.

Zonder make-up:


Alleen foundation:


Opgemaakt:


Ik vind de foundation erg fijn in gebruik. De dekking van de foundation vind ik verassend goed! Hij bedekt mijn puistjes en rode plekjes moeiteloos en hij geeft geen cakey effect. Het matte effect is duidelijk aanwezig en de foundation blijft heel lang mooi zitten! Ik ben blij verrast!


De foundations kosten €7,59 en zijn te krijgen bij de Trekpleister en de Kruidvat.


Welke foundation gebruik jij op het moment?
Gerelateerde artikelen: