maandag 23 januari 2017

Review: Lovelife bodyscrub


Afgelopen jaar wist ik niet zo goed wat ik voor sinterklaas moest vragen en uiteindelijk besloot ik er onder andere een scrub op te zetten. Deze kreeg ik ook en hij is van het merk Lovelife. Ik kende dit merk nog niet en hierdoor was ik er erg benieuwd naar.


De scrub zit in een tube die in totaal 150 ml bevat en 12 maanden houdbaar is. De uitstraling van de tube is simpel, maar door de felblauwe kleur en de grote tekst erop valt hij toch op. De tekst die erop staat is: Darling stay in your magic!


De scrub bevat walnootdeeltjes en moet dode huidcellen en verwijderen en je huid zacht en soepel laten aanvoelen.

Je gebruikt de scrub als volgt: Breng hem aan op een vochtige huid, masseer hem in met ronddraaiende bewegingen en tot slot spoel je hem af.


De geur van de scrub is erg lekker, maar ik vind hem lastig te omschrijven. Ergens heeft hij wel iets zoet en fruitigs, maar ook de walnoot denk ik te ruiken!

Ik vind de korel van de scrub erg fijn. Ik heb wel eens scrubs gebruikt die ik te grof vind van korel waardoor het pijnlijk is, maar gelukkig is dat bij deze niet het geval. De scrub maakt mijn huid erg zacht en de geur is het eerste uur duidelijk aanwezig, maar daarna vervliegt hij toch wel snel.


Hoevaak scrub jij je lichaam?
Gerelateerde artikelen:
- Wat er onder de douche staat
- Therme Zen white lotus douchegel en scrub
- Favorieten januari