dinsdag 31 januari 2017

Eetdagboek #2


Twee weken geleden liet ik jullie zien wat ik die week gegeten had en dit artikel werd goed bekeken, dus ik besloot vorige week om het weer vast te leggen. Vandaag laat ik jullie mijn culinaire hoogstandjes zien.


Maandag:
Gewoon aardappels, groente en vlees is niet echt voor ons weggelegd, maar stamppot vinden we daar in tegen wel erg lekker. Deze keer stond er een hutspot op tafel gemaakt van wortels, aardappels en ui. We aten hierbij Gelderse rookworst van Unox.


Dinsdag:
Ik maak een pasta carbonara met macaroni, spekjes en rode ui. De sausmix is van Albert heijn eigen merk en ik voegde er nog twee eieren aan toe. Niet de gezondste maaltijd, maar wel erg lekker!


Woensdag:
Mijn favoriete vlees is gehakt cordon blue en dan het liefst met kaas en salami, maar deze keer stond er een variant met ham en kaas op tafel. Helaas bleek er in die van mij geen kaas te zitten. We aten er gekruide aardappeltjes met mayonaise en sperziebonen bij.


Donderdag:
We eten vandaag kliekjes. Carlo eet een restje van de pasta carbonara en ik eet het restje hutspot op. Ik warm hem op in een koekenpan zodat hij een krokant korstje krijgt.

Vrijdag:
Selena heeft vandaag koorts en daarom eten we makkelijk. Selena eet rijst met doperwten en Carlo en ik eten patat met mayonaise en curry, een kaaskroket en een frikandel.


Zaterdag:
Ik probeer een nieuw recept en het was erg lekker. Dit is Chinese kool met rijst, paprika, champignon, koolvis en een knoflook/oester woksausje.


Zondag:
Selena heeft me aangestoken en ik lig ziek op de bank met koorts. Aan het eind van de avond maakt Carlo noodles voor me klaar omdat ik toch wat moet eten.


Wat heb jij de afgelopen week gegeten?
Gerelateerde artikelen: