dinsdag 31 januari 2017

Hemarkt shoplog 1+1 gratis


De afgelopen week ben ik twee keer bij de Hema geweest. Ik las op internet dat ze 1+1 gratis hadden op alle artikelen uit de Hemarkt opruiming. Korting op korting! Iets waar ik heel blij van wordt, dus ik heb mijn slag goed geslagen.


Omdat Selena vrij tenger is vind ik het altijd moeilijk om broekjes voor haar te vinden. Selena draagt daarom vaak leggings en voor deze setjes betaalde ik €2,50 per setje. Kortom 6 leggings voor maar €7,50. Vooral die met de konijntjes vind ik erg leuk.


Ook kocht ik drie broekjes. Twee bevatten wat eleastiek waardoor ik hoop dat ze mooier aan gaan sluiten en voor deze kleine prijsjes durfde ik het wel aan. De linker is een maat 92 en koste €3,75 De middelste is een maat 86/92 en koste €3,50 en de rechter is een maat 80 en koste 6 euro.


Over het linker jurkje twijfelde ik. Ik vond hem wel erg leuk, maar ben bang dat hij misschien te breed gaat vallen. Voor €2,50 kon ik het toch niet laten om hem mee te nemen. Het rechter jurkje had ik een tijdje terug al gekocht met een andere print en ik vond deze ook erg leuk. Deze koste nu €3,50. Beide jurkjes zijn maat 86/92.


De trui met de beren heb ik al met een konijntjes erop, maar die is Selena helaas nog te groot. Ik nam deze met beren mee in een maatje kleiner (maat 80) en hij koste nu nog maar 2 euro. Het rokje koste €3,50 en ook dit is een maat 86/92.


Tot slot kocht ik nog deze leuke jumpsuit. Ik hoop dat Selena hem deze zomer past. Het is een maat 86/92 en hij koste nu €3,75.


Heb jij ook gebruik gemaakt van deze actie?
Gerelateerde artikelen: