woensdag 4 januari 2017

Plog Selena's eerste verjaardag


Afgelopen vrijdag blies Selena alweer haar eerste kaarsje uit. Ze heeft genoten van de dag en ik ook! Ik heb heel veel foto's gemaakt en vandaag deel ik een aantal met jullie!Selena sliep lekker uit en rond kwart over 8 gingen we naar beneden. We hebben eerst voor haar gezongen en daarna was het tijd om de cadeau's uit te pakken. Wat we precies voor haar gekocht hebben laat ik binnenkort uitgebreid zien in een artikel! Het uitpakken vond ze heel erg leuk en ze scheurde erop los. Dit was uiteindelijk ook leuker dan de cadeau's. Toen de cadeau's waren uitgepakt zijn we het in elkaar gaan zetten.


Rond kwart voor 10 gingen we de boel klaar maken voor de cakesmash. Selena werd omgekleed, we staken een kaarsje in haar taart en we maakten de vloer klaar voor een heleboel rommel. Selena genoot met volle teugen van haar taart en at als een bouwvakker. De taart is uiteindelijk op gegaan, maar dat heeft ze niet in haar eentje gedaan hoor. Ik denk dat ze bij elkaar zo'n twee stukjes gehad heeft. Na de cakesmash hebben we haar gebadderd en in haar verjaardagsjurk gehesen. 

 


Rond kwart over 11 vertrokken we richting de bank met haar spaargeld. Vroeger was dit een traditie bij mij thuis en dit wil ik er graag inhouden. We gingen ook even  naar de bibliotheek waar ik 6 dvd's en drie boeken mee nam. Het Jip en Janneke boek heb ik ook gevraagd voor haar verjaardag en ik hoop dat ze hem leuk vindt. Toen we weer thuis waren was het tijd voor een boterham. Selena had niet echt honger (logisch na alle taart) en at nog geen hele boterham. Na het eten bracht ik haar naar bed voor haar middagslaapje. 


Rond 3 uur was mijn moeder er en zo'n 15 minuten later werd Selena wakker. Selena heeft eerst fruit gegeten en wij dronken een bakkie koffie en thee met wat lekkers. Daarna was het tijd om haar cadeau uit te pakken en tot het avondeten waren we gezellig aan het kletsen en spelen met Selena. Rond 5 uur kwam mijn schoonvader en we zijn gezellig gaan gourmetten. Selena at lekker mee en vooral de champignon pannenkoeken waren favoriet! Rond half 7 was de dag voorbij en ging Selena lekker slapen. 


Hoe heb jij de eerste verjaardag van je kindje ingevuld?
Gerelateerde artikelen: