maandag 2 januari 2017

P2 pearl dimension oogschaduw 020 Jade dimension


De laatste tijd gebruik ik op make-up gebied vaak dezelfde producten en de oogschaduw die ik vandaag aan jullie laat zien is daar een van. Hij is van het merk P2 en heet 020 Jade dimension. De oogschaduw is groen van kleur en heeft een prachtige glimmende en schitterende finish. Op de oogschaduw zit een patroon van een bloem wat ik een leuke toevoeging vind. De oogschaduw is 18 maanden houdbaar en P2 is te krijgen bij de Dm drogist in Duitsland! Helaas is dit merk niet in Nederland te krijgen.Bij het maken van de swatch merk ik dat de de oogschaduw heel makkelijk over mijn huis glijd en dat hij zacht aanvoelt. De pigmentatie is dik in orde en de oogschaduw geeft een mooi effect in verschillende lichtinvallen.Ik maakte een ooglook met enkel deze oogschaduw en bracht hem op mijn bewegende ooglid dunner aan dan in mijn crease. Ik vind het glimmende heel erg mooi en je kunt de oogschaduw kleur dus goed opbouwen qua intensiteit. De oogschaduw blijft lang zitten en je hebt weinig last van fall out tijdens het aanbrengen.

De kleur laat zich makkelijk combineren. Ik heb hem vooral veel met bruintinten gecombineerd, maar ook met paars en grijs is hij erg mooi! In het voorjaar ga ik vaak voor vrolijkere kleuren en dan ga ik zeker een tropische look maken met deze oogschaduw met oker geel, roze en knalblauw.


Ik betaalde €2,75 voor deze oogschaduw. Qua prijs kun je het dus een beetje vergelijken met Essence, maar qua kwaliteit vind ik het dichter bij Catrice liggen! Ik heb al meerdere producten van dit merk geprobeerd en kan dit merk zeker aanraden.


Wat vind jij van het merk P2?
Gerelateerde artikelen: 
P2 glow touch blush 060 Touch of daisy
Fotd Summer attack
Beauty shoplog Duitsland (Kaufland en Dm)