zondag 1 januari 2017

Catrice Limited edition It pieces


Deze maand heeft Catrice weer een nieuwe Limited edition in de schappen namelijk de It pieces collectie. Deze limited edition bestaat uit 8 producten die perfect passen bij de trends van dit moment en toen ik het persbericht opende werd ik van twee producten in het bijzonder erg blij. Blushes: 
Deze collectie bevat twee blushes. Op de blush zitten twee verschillende vlakken waar je mee kunt contouren om meer diepte in je look te creëren, maar je kunt ze ook met elkaar mengen. De donkere kleuren zijn matt en de lichte kleuren bevatten een mooie glans om perfect mee te kunnen hightlighten.

020 A flamingo in santo domingo en 030 Rose propose --- €3,99

Lipgloss: 
Deze twee lipglossen hebben een creme structuur en bevatten avocado olie. Deze olie zorgt voor een glanzende finish en de olie heeft een voedende werking. De applicator is een soort sponsje en ze geven een medium dekking. De lipglossen hebben een koraal rode of een bessen kleur.

030 Coraline's crush en 040 Absolute Razz'berry --- €4,99


Mascara's en oogpotlood: 
De mascara's zijn beide zwart van kleur en geven je wimpers een fantastisch volume, een prachtige krul en een indrukwekkende lengte. De blauwe variant is waterproof 

Het oogpotlood moet 18 blijven zitten, is zwart van kleur en heeft een slijpertje. 

010 Black, 010 Black waterproof en 010 Me, my black and I --- €3,99 en €2,39

Oogschaduwpalette: 
Dit palette bevat 9 verschillende oogschaduws in nude, roze en bruine tinten. De oogschaduws hebben een mooie glans en hebben verschillende finishes. Ook zit er nog een highlighter en een matte contour poeder bij. 

010 Blossom n' roses --- €4,99

Ik ben zelf vooral erg benieuwd naar het oogschaduw palette en naar de blushes en dan vooral naar de donkerste. Later deze week show ik jullie de nieuwe Essence limited edition die deze maand in de schappen komt. 


Wat is jou eerste indruk van deze collectie? En wat komt er op je wishlist? 
Gerelateerde artikelen: