vrijdag 6 november 2015

Tijd voor ontspanning


Geschreven door Jantina
De laatste maanden zijn erg druk geweest. Ik werk gemiddeld 4 avonden / nachten per week. Daarnaast heb ik een gezin met alle bijbehorende zaken. Na deze drukke periode was het tijd voor wat quality time met mijn lieve vriend!


Afgelopen zondag op maandag gingen wij naar dit super mooie hotel. De heerlijkheid van Ermelo. Vlak aan de grens van de Veluwe aan de rand van de bossen. Het is een oud landhuis met een fantastische inrichting. Echt super mooi! Jenoah was bij mijn ouders dus echt tijd voor elkaar.
Nadat we hadden ingecheckt en onze kamer hadden bekeken. Zijn we naar het bos gegaan. We maakten een heerlijke wandeling. Ik maakte een paar mooie foto's.  Het zonlicht was zo mooi door de bomen heen. Helaas werd het op een gegeven moment schemerig en werd het tijd om weer naar het hotel te gaan.


Daar aangekomen kleden we ons om en gingen we eten in het restaurant van het hotel. Het eten was heerlijk en we echt genoten van de tijd met elkaar. Het was wel raar om zonder Jenoah te zijn maar het was wel fijn voor een keer. Na het eten gingen we naar onze kamer. We gingen lekker samen in bad en waren alle twee best moe van de afgelopen week. Daarom zijn we op tijd gaan slapen.De volgende ochtend hebben we heerlijk ontbeten. Er was een uitgebreid buffet en het smaakte heerlijk.


Na het ontbijt hebben we nog even gesport en gezwommen in de kelder van het hotel. Daarna checkten we uit en gingen we weer wandelen.We gingen naar de schaapskooi op de Ermelose heide. Helaas was deze dicht maar op de heide kwamen we toch nog de herder tegen met de kudde. Dat was erg leuk om te zien.


Na een heerlijke wandeling gingen we een eindje rijden. Het was een super mooie dag. Ideaal herfstweer. We kwamen nog langs een fantastisch kasteel en uiteindelijk zijn we nog ergens lekker pannenkoeken gaan eten als lunch.


Aan het eind van de dag gingen we nog even de binnenstad van Zwolle in en gingen we sushi eten bij Bleu sakura. Daar zit je in een oude kerk met een super mooie moderne inrichting. Uiteindelijk gingen we weer naar mijn ouders om de kleine man op te halen.


We hebben heerlijk genoten van de tijd voor elkaar!


Volgende week: groot nieuws!!!