zaterdag 15 november 2014

Max en more Sunset oogschaduw palette


Donderdag liet ik jullie al twee van de 12 kleurige oogschaduw paletten van de Action zien en vandaag is het tijd voor het palette met maar liefst 28 kleuren oogschaduw! Dit palette is iets duurder dan de andere twee en kost €2,49. Als je mij vraagt nog steeds een echt budget product.


Het oogschaduw palette zit in een grote kartonnen doos.


Op de achterkant van de doos vind je meer informatie over het palette. Zo kun je onder andere vinden dat de oogschaduws niet op dieren zijn getest, hij 12 maanden houdbaar is en dat er in totaal 22,5 gram oogschaduw inzit.


In het palette zitten dus in totaal 28 kleuren en ik vind het een heel veelzijdig palette. Je vind er o.a oranje, blauwe, grijze, en roze tinten in. Ook zitten er twee duo oogschaduwsponsjes bij.


De linkerkant: 


Bij de swatches heb ik een dubbel gevoel. Ik vind de glinsteringen die de oogschaduws bevatten erg mooi, maar de pigmentatie is wel heel wisselend. Een aantal hebben een top pigmentatie, maar bij andere kleuren is het ver te zoeken.


Rechterkant: 


Ook deze kleuren bevatten mooie glinsteringen, maar daarnaast is van deze kant ook de pigmentatie een stukje beter. Vooral de derde blauwe kleur en de laatste bruine kleur springen eruit.

De ooglook: Voor het maken van de ooglook heb ik in totaal zo'n 6 kleuren gebruikt, maar dat is helaas op mijn oog niet echt te zien. Toch vind ik het resultaat wel heel erg mooi geworden en ben ik zeker niet ontevreden! Ik vind de glinstering die erin zit mooi en het palette is veelzijdig waardoor je veel veschilende looks kunt maken!Wat is jou indruk van dit palette? 

4 opmerkingen:

  1. Wow, super leuk! Allemaal vrolijke kleurtjes ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn wel enkele mooie kleurtjes in!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat ze eens een palette hebben met wat meer bijzondere kleuren. Zoals rood/oranje.

    BeantwoordenVerwijderen