zaterdag 11 oktober 2014

Fotd Ladies night


Gisteren had ik overdag geen make-up op, omdat ik s'ochtends te laat uit bed ben gegaan waardoor ik er geen tijd voor had. Aan het eind van de dag besloot ik me toch op te maken, want s'avonds ging ik samen met mijn moeder naar een Ladies night toe.


De producten die ik gebruikt heb voor deze look zijn niet allemaal in Nederland te krijgen en zitten qua prijsklasse tussen de 1 en de 15 euro. Redelijk budgetproof dus. Er zitten een paar echte favorieten tussen en welke dat zijn zullen jullie snel zien.


Ik begon met het aanbrengen van de basis. Ik heb best wel last van donkere kringen onder mijn ogen en om dat te camoufleren breng ik altijd de camouflage cream van Catrice aan. Deze heb ik ook aangebracht over mijn puistjes. Daarna heb ik de foundation aangebracht. Ik ben een tijdje zoekende geweest naar een fijne foundation en met de foundation die ik heb gebruikt was de start niet zo geweldig, want ik moest heel erg wennen aan de dunne vloeistof, maar de laatste weken zijn we dikke mik en ben ik zowaar fan van de foundation geworden. Ik poederde de foundation af met de Max poeder en dit deed ik met een kwast van Ebelin. 


Sinds ik mijn haar geverfd heb ben ik helemaal weg op de blush 020 Sweet rose van P2. Ik droeg deze ook al wel eens toen ik blond haar had, maar nu gebruik ik hem bijna elke dag.


De laatste tijd draag ik best wel vaak bruin tinten op mijn ogen en deze keer koos ik voor een color tattoo van Maybelline. Hij heet 35 On and on bronze en ik bracht hem aan met een platte kwast van de Kruidvat die eigenlijk bedoeld is voor concealer. In mijn arcadeboog bracht ik daarna een licht groen creamy oogschaduw stick aan. Deze blende ik samen met de bruine kleur. Op mijn waterlijn bracht ik een zwart oogpotlood aan en op mijn wimpers een zwarte mascara (helaas vergeten op de foto te zetten). 


Op mijn lippen droeg ik ook een favoriet van de afgelopen tijd en dat is een prachtige lipstick van Rimmel. Hij heeft een oudroze kleur en heet 180 Vintage pink. 


De look is redelijk subtiel geworden en dat vind ik juist wel leuk. Ik vind het nog moeilijk om opvallende kleuren te gebruiken bij mijn nieuwe haar, omdat het al snel to much gaat worden.



Wat vind jij van deze look? 

6 opmerkingen: