woensdag 28 mei 2014

Deichmann shoplog


Zo'n twee weken geleden was ik met mijn man in Duitsland om een dagje te winkelen en boodschappen te doen en toen kocht ik bij de Deichmann 3 paar schoenen en zooltjes. Deichmann is het moederbedrijf van de Van haren (NL) en natuurlijk kon ik er niet met lege handen weggaan. 

Ik kocht deze leuke simpele linnen gympen met print voor €12,90. Ik draag dit soort gympen altijd erg veel in de zomer. Ik vind ze makkelijk voor aan het water en ze zitten net wat steviger dan ballerina's. Ze hadden ook uni kleurtjes en en andere printen, maar deze vond ik het mooiste.


Toen ik deze blauwe ballerina's zag wist ik meteen dat ik ze ging kopen. De kleur vind ik geweldig en ze zijn verder gewoon heel simpel. Ook de prijs viel reuze mee, want ze waren met 50% afgeprijsd en dat betekende dat ze nog maar €8,45 moesten kosten. 


Deze laarsjes had ik al gezien bij de Vanharen en ik vond het model heel leuk en de metallic finish. Bij de Van haren kosten ze €29,90 en zo duur zijn ze bij de Deichmann normaal ook, maar ook deze waren nu met 50% korting. Voor 14,95 rekende ik ze af.


En tot slot een paar gel zooltjes. Ik werk in een winkel en moet dus vaak de hele dag staan en dat merken je voeten wel! Nu heb ik deze jaren geleden al in het bruin gekocht en die vind ik heel fijn, dus ik hoop dat deze mij ook van mijn voetenpijn af kunnen helpen.


Bij welke schoenenwinkel koop jij het liefst je schoenen?