maandag 19 mei 2014

Catrice Pure shine colour lipbalm 060 Go flamingo go!


Een jaar geleden zag je ze nergens en nu zijn ze bij vele merken te vinden. Jumbo lippotloden. Tijdens de 1+1 actie van Trekpleister nam ik er een mee van Essence en wel 060 Go flamingo go!


Het lip potlood zit dus in een vrij dikke huls en heeft een roze kleur qua huls. Zowel de dop als het uiteinde zijn zilver van kleur en ook de letters zijn in het zilver gedrukt. Het zilveren stuk aan de achterkant kun je draaien en hierdoor gaat het lip product omhoog in de huls. Hier moet je dus niet aan draaien als de dop erop zit, want dan plet je je product. In de huls zit in totaal 2,5 gram en hij is 36 maanden houdbaar.


Bij het verwijderen van de dop is de lipbalm toch wat meer oranje, maar roze is er ook zeker in te vinden. Helaas zitten er al wat deukjes op. Dit komt waarschijnlijk doordat die met de dop geraakt is.


De swatch was wat ik al verwacht had. Heel subtiel en met een glansje.


Op mijn lippen voelt het product heel zacht aan en daardoor kun je merken dat het een lipbalm is. De kleur is heel natuurlijk en daardoor makkelijk te combineren.


Gedurende de dag blijven mijn lippen zacht aanvoelen, maar helaas is de kleur wel heel snel verdwenen. Het is dus verstandig om hem mee te nemen in je tas, zodat je hem tussendoor kan bijwerken.Voor €4,99 is dit een fijne lippenbalsem, maar het is jammer dat hij niet zo lang blijft zitten. Toch maakt de verzorgende werking wel een hoop goed.


Ben jij al bekend met de Pure shine colour lipbalms van Catrice?