zondag 21 juni 2015

Ik ben zwanger!


Ik heb de afgelopen week al meerdere keren op Twitter laten doorschemeren dat er vandaag een artikel met een nieuwtje online zou komen! Eindelijk mag ik het dan van de daken schreeuwen! Ik ben zwanger!!

Afgelopen donderdag hebben wij de termijnecho gehad en alles ziet er goed uit! Ik ben vandaag precies 12 weken zwanger en wat was het moeilijk om dit 8 weken lang verborgen te houden voor jullie!

Ondanks de bijbehorende kwaaltjes voel ik me helemaal gelukkig.  Ik ben veel moe (dit is ook de reden dat regelmatig posten me nog niet gelukt is), maar dit wordt gelukkig al minder en ik heb de wc vaker gezien dan me lief is! Gelukkig heb ik ook goede dagen gehad hoor en hey.. aan alles komt een eind en het is voor een goed doel.

Onze uitgerekende datum staat nu op 3 januari, maar slechts 4% bevalt ook daadwerkelijk op de uitgerekende datum, dus wie weet wordt het een kerstkindje of de eerste van het jaar 2016! We gaan voor de krant hoor! De baby en ik dan, want mijn man ziet dat niet zo zitten.


Ook op mijn blog gaat er het een en ander veranderen. Afgelopen vrijdag liet ik al in een artikel weten dat Jantina (vriendin) gastblogger gaat worden en de vrijdag artikelen gaat verzorgen! Jantina is in maart moeder geworden van een zoontje en gaat schrijven over haar rol als moeder, de dingen waar ze mee te maken krijgt, maar ook gaat ze recepten delen en over andere lifestyle onderwerpen schrijven!

Ook mijn zwangerschap gaat een grote rol spelen! De artikelen overdag zullen niet gaan veranderen, maar om 16:00 komt er vanaf nu ook een artikel online en die zal in het teken gaan staan van de baby! Eerst de zwangerschap en na de geboorte hebben we ook nog genoeg onderwerpen over over het moederschap en het kind!

De onderwerpen zien er als volgt uit: 
Maandag   7:00    Mijn leven in beeld
                  16:00  Zwangerschap week
Dinsdag     7:00    Recept
                  16:00  Overige zwangerschap
Woensdag  7:00   Overige
                   16:00 Buikfoto
Donderdag 7:00   Review
                   16:00 Overige zwangerschap
Vrijdag       7:00   Jantina dag
                    16:00 Jantina dag
Zaterdag      7:00   Fotd
                    16:00 Gekocht en gekregen week
Zondag        7:00   Outfit
                    16:00 Overige zwangerschap


Vinden jullie het leuk dat er zwangerschap artikelen online gaan komen? 

3 opmerkingen: