maandag 7 april 2014

Mijn leven in beeld #3


De afgelopen week is er best veel gebeurd. We hebben een nieuwe auto gekocht en ik ben veel heen en weer gesjeesd om allerlei dingen te regelen. Ook hadden mijn voeten het erg te verduren omdat ik mijn zomer schoentjes weer uit de kast heb getrokken!

Dinsdag 1 april

Op maandag had ik een raar telefoontje gekregen en ik maakte me er eigenlijk niet zo druk om tot ik de tip kreeg om het toch even te googlen. Ik kwam direct bij radar uit en het ging om een oplichtingstruc. Voor de zekerheid ben ik maar even langs het politiebureau gegaan, want ik zit niet te wachten op een toren hoge telefoon rekening. Ook heb ik een kapster en schoonheidsspecialiste gevonden voor de bruiloft. Dit moest ook wel gebeuren, want over 5 weken is het alweer zover. 


S'avonds hebben vriendlief en ik samen Adam zoekt Eva gekeken. Meestal kijken we alleen films samen, omdat hij niet zoveel houdt van series, maar Adam zoekt Eva vind hij wel leuk. In de pauze pakten we er een lekkere zak chips bij. 

Woensdag 2 april

Ik werd alweer gebeld door het rare nummer en toevallig op precies hetzelfde tijdstip als maandag. Ik heb het maar weer gemeld bij het politie bureau en als het vaker gebeurd moet ik het op schrijven en dan eens in de zoveel tijd langs brengen. Ook had ik hele erge last van shopdrang. Ik moet zuinig aan doen met het geld omdat we gaan trouwen en een nieuwe auto gingen kopen en juist dan zul je zien dat je kortingsbonnen krijgt voor de Takko en de H&m en dat er leuke folder acties zijn bij de drogisterijen. Aan het eind van de dag haalde ik Puschkin even uit zijn hok en heeft hij lekker bij me op schoot gezeten. Ik dacht altijd dat katten veel haar konden verliezen, maar Puschkin overtreft het zeker!  


Donderdag 3 april

Na het werk had ik grote haast, want we gingen onze nieuwe bolide ophalen. Als avondeten at ik Mac donalds in de auto en toen we de nieuwe auto hadden opgehaald zijn we even bij opa en oma langs geweest en bij mijn aanstaande schoonmoeder om de auto te showen. 

Vrijdag 4 april

We zijn bij de trouw ceremonie locatie geweest om te zien hoe het er van binnen uitziet. Ook zijn we even bij mijn moeder langs geweest om haar de auto te laten zien. S'avonds zaten we met een groot dilemma qua avondeten. Sinds maandag zouden we eigenlijk al bloemkool eten, maar we hadden allebei zin in pizza van de pizzeria. Als middenweg kozen we voor lasagne. Lekker logisch!


S'avonds was het tijd om mijn voeten even goed te vertroetelen. Nu het mooier weer is heb ik mijn ballerina's weer uit de kast getrokken en daar zijn mijn voetjes niet happy mee. Het groene stuk is een voet scrub blok van Lush en hij ruikt heerlijk fris naar citroen. 

Zaterdag 5 april 

S'ochtends zijn we bij de Hema gaan ontbijten. We doen dit best wel vaak en zijn daarna even door de stad gelopen naar de Action. Bij de Action kocht ik wat super leuke producten en dat konden jullie zaterdag avond al in een mini shoplog artikel zien.


In de namiddag bracht ik het Big fun bubblegum masker van Dr van der hoog aan. Djt masker ruikt naar kauwgum en dus mega zoet. 


Nadat het masker was ingetrokken sprong ik met vriendlief onder de douche en daar hebben we Sweetie pie van Lush opgemaakt. Zonde, want hij ruikt zo lekker, maar om eerlijk te zijn vind ik het een drama product in gebruik! 


Als avond eten en als lunch at ik poffertjes met boter en poedersuiker. Zo lekker!  Om kwart voor 9 zaten we weer klaar om Weet ik veel te kijken. We hebben het nu twee keer gedaan en de eerste keer heb ik gewonnen en de vorige keer won mijn vriend. Helaas won vriendlief nu alweer. 

Zondag 6 april: 

De laatste weken zijn best wel hectisch geweest en zaterdag had ik al het gevoel van: Ik wil gewoon alleen zijn. Ook zondag had ik dit gevoel nog. Na ons zondagse ontbijt heb ik mezelf naar de beautykamer verbannen. Laptopje mee, camera mee en dan maar druk aan de slag met mijn blog. 


Ik begon met mezelf opmaken en gebruikte voor mijn ooglook een palette van Gosh met groene tinten.


Ook stak ik gezellig mijn brandertje aan en al snel rook mijn kamertje heerlijk fruitig. Aan het eind van de middag gingen vriendlief en ik even naar mijn moeder waar we twee kaartspellen speelden en Chinees aten. Eenmaal thuis ging ik uitgebreid douchen met een haarmaskertje, scrub en bodylotion. Ik doe dit meestal op zondag! 


Heb jij je ballerina's al uit de kast getrokken?