zondag 13 april 2014

Mini shoplog Kruidvat en Etos


Afgelopen dinsdag ben ik met mijn moeder naar de stad geweest en ik kocht daar niet super veel, maar ik vond het toch wel leuk om even een mini shoplog te maken van de beauty spulletjes die ik heb gekocht.

Bij de Kruidvat was een actie van 1+1 gratis op de multimizer mascara's van Catrice. Ik besloot beide kleuren mee te nemen. De ene is zwart en de andere is ultra zwart. Deze kosten normaal €4,59 per stuk en daar had ik er nu dus twee voor. Ook nam ik een kleimasker van het eigen merk mee. Ik probeer iedere zondag een masker momentje te doen en deze tube koste nu maar €1,50.


Bij de Etos was er een actie van 1+1 gratis op alle producten van Therme. Ik nam de Zen white lotus scrub mee en de douche gel. De scrub kost normaal €8,89 en de douchegel €4,57. En tot slot nam ik de White now triple power gold tandpasta van Prodent mee. Meestal geloof ik niet zo in witter makende tandpasta, maar ik heb er veel goede reviews over gezien dus ik besloot hem mee te nemen voor mijn trouwdag! Voor die tijd ga ik hem voor de zekerheid wel testen, want ik wil natuurlijk geen risico lopen. Deze koste €3,69.


Waar wil je als eerste een review over zien?