woensdag 16 september 2015

Beauty favorieten augustus


Onder het mom van beter laat dan nooit show ik vandaag mijn beauty favorieten van augustus! Wederom weer 10 producten. Deze keer 4 make-up producten, 5 verzorgings producten en een kwast en stuk voor stuk goed te betalen! 



De producten: 


De Action weet me keer op keer weer te verassen. Dit palette kocht ik vorig jaar december en wat zitten er een mooie kleuren in en het pigment is ook nog eens erg goed!

Action €3,99 (helaas niet meer te koop) 


Dit palette heb ik nu iets meer dan een maand en komt ook van de Action. Hij bevat 8 mooie oogschaduw tinten met een goed pigment en kost geen drol. Binnenkort komt er ook een review van een andere variant online.

Action €0,89 - artikel


Ik heb meerder Apocalips van Rimmel, maar dit is toch wel mijn favoriet! De kleur kan altijd en hij blijft lang mooi zitten doordat hij wat in de huid trekt.

Kruidvat €10,99 (helaas niet meer te koop)


Deze blush heb ik al jaren en wat heeft hij een pigment. Ik kan de pan al door de blush heen zien en wederom een product van de Action en hij koste slechts 99 cent.

Action €0,99 (helaas niet meer te koop) 


Ik gebruikte altijd kwasten van de Hema, Essence en Catrice, maar wou destijds ook wel eens een wat duurder merk proberen. Ik kocht toen een setje met Ecotools kwasten bij de Da en wat zijn deze kwasten fijn zeg. Mijn favoriet is de blush kwast. Die gebruik ik vrijwel iedere dag.

Da setje van 6 kwasten voor €9,99 (helaas niet meer te koop) 



Deze douchemelk van Palmolive is eigenlijk voor onder de douche, maar ik gebruik hem in bad. De geur is heerlijk bloemig en hij geeft een goeie dot schuim. Er zit een olie in die de huid goed verzorgd en zacht aan laat voelen.

Online +/- €2,79 



Vroeger scheerde ik me altijd elektrisch, maar tegenwoordig ben ik overgestapt op mesjes. De scheerschuim die ik daar op dit moment bij gebruik is van Balea en heeft een heerlijke subtiele grapefruit geur.

Dm (Duitsland) €1,35 - artikel



Van dit haarmasker heb ik al 3 potten opgemaakt en wat is hij fijn. Hij ruikt heel subtiel naar vijg en maakt mijn haar zacht en glanzend.

Dm (Duitsland) €1,99


Het wordt weer kouder en dat betekend dat ik mijn voeten weer anders ga verzorgen. Eens per week maak ik een voetenbadje klaar en dan gebruik ik deze peeling. Meestal vind ik voetverzorging te sterk naar pepermunt of lavendel ruiken, maar deze heeft dat niet.

?


Ook dit is al jaren een favoriet. De Nivea clean deeper werkt perfect tegen puistjes en mijn huid klaart er zichtbaar van op.

Kruidvat €6,69 



Wat was jou favoriete beauty product van augustus? 

6 opmerkingen:

  1. Dat haarmasker ga ik onthouden voor de volgende keer in Duitsland :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zijn in totaal 3 varianten van! De paarse vind ik sowieso fijn en de gele en roze ga ik nog proberen!

      Verwijderen
  2. Leuk lijstje! Ik koop ook altijd hydraterend doucheschuim.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Normaal ben ik daar niet heel bewust mee bezig, maar nu ik zwanger ben kan mijn huid wel wat extra's gebruiken!

      Verwijderen
  3. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar het product van nivea!

    BeantwoordenVerwijderen